Het schaakseizoen 2019/2020 start op 05 september. Elke donderdagavond is er vanaf 19.45 uur gelegenheid om mee te spelen in de interne competitie van HSP en Veendam, over het seizoen heen zal er tevens een rapid competitie worden gehouden. Het snelschaak kampioenschap staat gepland op donderdag 19 december.

Elke dinsdagmiddag van 13.30-16.30 uur is er in Veendam een schaakcafé, ook is er op deze middag gelegenheid voor de jeugd om te (gaan leren) schaken in aanwezigheid van ervaren trainers. De precieze locatie volgt binnenkort.

Eind september start HSP/Veendam 1 het KNSB seizoen met een thuiswedstrijd tegen ZSG 1 (zie wedstrijdschema onder externe competitie), de Nosbo-indelingen zijn op dit moment nog niet bekend. Wel is duidelijk dat HSP in de Nosbo zal gaan spelen met een achttal en twee zestallen.

Wegens de geringe inbreng en te weinig hits is bij de ALV besloten de website verder slechts een statisch karakter te gaan geven. Er zullen geen tussenstanden van interne competities worden geplaatst en er komen geen wedstrijdverslagen meer van de verschillende KNSB en Nosbo-teams. Voor de tussenstanden wordt verwezen naar de websites van de KNSB en de Nosbo, alsmede de websites van andere schaakverenigingen.

Jeugd: niet aanwezig bij HSP, bij Veendam elke dinsdagmiddag

Alle Nosbo-thuiswedstrijden zijn op donderdag: 19.45-00.00 uur